بله . ولی اگر خودتون این مورد رو میپسندی بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله . ولی اگر خودتون این مورد رو میپسندی بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
میشه دلیلش رو بگید که اگه خوب نیت مورد ماله شمارو بگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تجربه خوبی با این برند نداشتم چه در مادربرد و چه در گرافیک . گارانتیش هم با آواژنگ قابل قیاس نیست . این رو میتونید تو دیتابیس گارانتی ها این دو شرکت ببینید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بررسی محصولی هست که پیشنهاد دادم . چیپ GEFORCE 750 قویتر از R7 260 هست
Gigabyte GTX 750 Ti WindForce 2X OC 2GB Graphics Card Review | eTeknix - Part 21
بعد ببخشید یه سوال دیگه من الان پاورم 6 پین کارت گرافیک رو ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میخوام یکی از کابل های ساتا رو با تبدیل ساتا به پاتا به فنم وصل کنم(الان یکی از پاتا ها به فن وصله میخوام ازادش کنم) و دو فیش پاتای که میمونه رو با تبدیلی که داخل خوده جعبه کارت هست به 6پین تبدیل و به کارت بزنم مشکلی که نداره
هر چند این کار رو من توصیه نمیکنم . ولی به خاطر پاورتون نباید مشکلی پیش بیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
keyone72 (24-10-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون خوده پاور دوتا چهار پین پردازنده داره(یکیش وصله)یکیش بلا استفاده
چهار تا ساتا داره(یکی به دی وی دی یکی به هارد یک ترا7200) دوتاش بلا استفاده
و دوتا پاتا داره (یکیش به فن وصله)یکیش بلا استفاده
با این کاره من
از چهار تا ساتا (یکی به دی وی دی یکی به هارد یک ترا7200 یکی به فن کیس)یکی بلا استفاده
و دوتا پاتاازاد میشه(که با تبدیل به 6پین وصل میشه به کارت گرافیک)
فک نکنم مشکلی پیش بیاد
|
|
کلا این خروجی ها رو نمیشه اینطوری حساب کرد . ولی در کل خیر مشکلی پیش نمیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks